Godnatt


Nu är klockan redan 22.50... Älskling  kom nyss hem från jobbet..
Idag har jag och wille vart och badat i långsjön, willes kompis liam var också med och hans föräldrar.
Vattnet var så kallt där, men det kanske var för att vi kom dit vid halv 4 och solen inte var så stark. =)

Imån ska vi åka alla 3 och bada om vädret tillåter. Funderar på att åka till Leksand och bada där någonstans.

Man orkar inte göra så mycket annat när man har vart en hel dag och badat, då är det bara så skönt att slå sig ner i soffan på kvällen och koppla av.

Nu ska jag gosa lite med min Mathias och kolla på tv. =)

Godnatt!!!

Sola och bada!!


     Idag har vi solat och badat, jag, wille och min syster åkte in till Lugnets utomhusbad och badade. Vi lekte och hade det så kul. Råka bränn mig lite på ryggen, men inge speciellt.
Just nu sitter jag ute på balkongen och äter mariekex och dricker coca cola. Älsklingen jobbar eftermiddag så det är tomt utan han nu. Jag är så trött nu, känns som jag kommer somna, och inget bra är det på tvn heller..

Pingu verkar inte må nå vidare bra idag, verkar som att han har ont någonstans runt nacken, för han skrek då jag satte på han kopple över halsen. och pep när vi var ute. Just nu ligger han och sover så får se om det är bättre tills imorgon.
Tycker det är så hemskt när ens djur har ont, för man vet ju inget va det kan vara för fel eller så :(


vilken underbar helg!



Nu sitter jag äntligen hemma här i soffan och känner mig helt slut efter denna intressanta helgen, har haft det så himla kul. Har knappt haft tid att suttit vid internet. Men nu är helgen tyvärr slut.
 
Igår åkte jag ner till jobbet där vid artist inchekningen vid Gustav Vasa hotel, där vi höll till. Fick lite körningar, bla att hämta Håkan Hellströms band medlem på tågstationen, han skulle till den stora scenen, där dom skulle spela.
Han var jätte trevlig och vi pratade hela vägen. Och så hämtade jag ett band som nyss då hade spelat, The Wildhearts
 


Även dom var jätte trevliga, Ett brittiskt rockband. Sångaren i det bandet ville gifta sig med mig, och han sa även att han hade jätte mkt pengar.. =) hehe... Och undra hur jag kunna hålla mig så fin och fräsch i hyn  för min ålder, dom trodde jag var typ 20 :) alltid kul att höra. 

Även Lördagen vart inte så sen. jag var hemma runt 23.30 tiden.



Idag har jag, wille, och mathias vart i Leksands sommarland. Vi har haft det såååå kul.
Vi badade och åkte så mkt karuseller, och wille var så nöjd hela tiden, han skulle bara åka dom snabba rutchekanorna, vilket var jätte kul synd bara att jag glömde kameran hemma. Nu sover han och är helt slut.

Mathias och jag grillade och ska nu se en film vi hyrt,  Way of War.

Hejhej =))

Lördag


Nu sitter jag här på balkongen och håller på att svettas ihjäl.. =) men man ska ju inte klaga. Vilket underbart väder det vart nu dom senaste dagarna.

Igår skjutsa jag lite mer folk, bland annat bandet The living End, vilket jag inte visste alls vilka det var, sen skjutsade jag Gogol Bordello, och lämnade mat till Peter Doherty. Det är jätte skoj att skjutsa kändisarna till och från scenerna och runt. Nu har jag då lärt mig bussarna man kör. Tog några bilder när vi lyssnade lite på Volbeat men dom vart inte så bra.


Undra vad man får göra idag då :) ska bli kul.

Fredag!

Känner mig så trött.. funderar på att ta en tupp lur =) men är ju så svårt i det här varma vädret.
Igår jobbade jag på peace and love , körde ett band bullet , vet inte ens vilka det är men men :) dom var då trevliga..
Sen var vi för det mesta dels inne på festivalen och kolla lite på band som spela, vi tog oss också en svänd till campingen, usch hur det så ut =) tur att man inte bor där..

Ska vila lite sen sätter jag inn lite bilder.. :)


godntt!


Är helt slut av denna dag nu, vill bara lägga mig under täcket och sova..

Vi ställde kl på 08.00 för vi skulle först till min pappas jobb, och sen åka och bada, men vädret var inte så himla bra vid 10 tiden så vi åkte hem och lekte, efter wille sovit middag så vart vädret bra så då åkte vi iväg med Willes kompis Liam till lugnet i falun. Skönt att bada i utomhus pooler. Efter det så åkte vi och åt på mc dolands.

Nu har jag nyss kommit hem ifrån mötet om jobbet på peace and love. Jag ska dit imån till 16.00 och invänt chufför jobb, eftersom kändisarna kan ringa lite då och då och vilja ha skjuts till mat ställen och till sceener så är det bra att vara där på plats och invänta. Det är några körningar till Arlanda och runt om. Jag hoppas ju inte att jag får göra såna körningar, jag vill vara här där jag vet hur man kör =) Och en kille fick en körning imån kl .05.00 till Nyköping och skall vara här igen 14.00 ... Nått sånt tänker jag inte köra. Sitta och köra så långt helt själv det orkar jag inte.

Nejj nu ska jag hoppa i säng är så trött.. Det tar knäcken på en när man badar och är i solen en hel dag.

Godnatt!!

Kvällen =)

Nu sitter jag här på balkongen och skriver, Mathias sitter breved och läser en bok. Underbart väder på balkongen nu.
Vi kommer nyss från Pizzerian här nerifrån, mycket godare att sitta ute och äta. Willes mormor kom förbi och tog han och cyklade iväg , skönt att äta i lugn och ro ibland.
Tidigre på dagen var vi hem till farmor min och han badade med grann flickan där.




Är dett jag har respekt för så är det bilfärden, jag kör jämt i den hastigheten man ska. Jag är livrädd att krocka. Medans vissa bra kör allt vad dom kan och bara tror att dom är coola.


om du var på bilfärd med din familj 25 meter upp i luften, på en 3,5 meter bred bro,

utan räcke - hur fort skulle du våga köra då ?


Nejj nu ska jag gå in och kolla på paris hiltons "my new bff" =)
Sen ska jag och älskling sätta oss på balkongen och spela spel, det är mysigt.
Nu har jag också hämtat ut mitt peace and love band, imån ska jag ju på information om vad man ska göra, jag är så himla rädd att jag ska  få köra en mini buss.. slutar nog med att kändisen jag kör kör i stället =)


Äntligen sommar


Super skönt väder ute =) kan inte bli skönare. Vi har nyss kommit hem från en cykel utflykt , dom hade utanför vägverket något som hette träffsäker, det var visningar av brandbilar, ambulans, polisbil, och allt innom vägverket. Wille hade så kul, han sprang runt och grejar överallt :) vi var där nästan över 2 timmar. Vi åt mat och kollade på en utrycknings uppvisning. Willes ögon kunde inte bli större.








Nu sover Wille middag, efter det ska vi åka hem till min farmor och han ska få bada i sin lilla pool :) Medans Mathias tvättar bilen. Så ska jag köpa med mig lite jordgubbar att mumsa på...


jordgubbar...


Nu är det äntligen kväll och man får sätta sig ner och koppla av i lugn och ro.
Nu på eftermiddagen har vi vart hemma hos Willes kompis Liam och ätit, vi fick lax, potatis och sås. Det var jätte gott. Och till efterätt fick vi glass med jordgubbar, mums =) Wille åt så många jordgubbar så han kommer nog se ut som en imorgon när han vaknat :)



Idag var jag ner och gjorde ett matte test, ojj va man hade glömt av hur man räknar =) Dom sa då att jag kommit in på skolan till Aug, så det ska bli skoj! Efter att jag läst in alla kärnämnen så ska jag söka till en KY- utbildning.

OM UTBILDNINGEN

Denna Ky-utbildning är två år lång. I genomsnitt 2 dagar i veckan ingår du i en storgrupp i Falun. Övrig tid ingår du i en studiegrupp och kontakt med läraren via e-mail. Utbildningen ger kompetens för anställning som KY-examinerad behandlare inom missbrukarvård, vårdpersonal inom kriminalvård, ungdomshem och HVB-hem och för anställning i öppenvård eller på behandlings-hem. Fritidsgårdar och skolförvaltningar kan i vissa fall erbjuda anställningar med denna kompetens

Det är mina mål nu i framtiden :)


Snart ska jag och Mathias kika på film som vanligt då :P men va ska man annars göra när Wille sover och man måste hålla sig hemma :) Ikväll ska vi se

PRIDE AND GLORY är en actionladdad historia om en New York-familj, där polisyrket har gått i arv i generationer. När fyra poliser mördas i ett brutalt bakhåll uppdagas en korruptionshärva som leder rakt in i familjens innersta krets.

Med en polismördare lös sätter polischef Francis Tierney SR (Jon Voight) sin son Ray Tierney (Edward Norton) som ansvarig för utredningen. Motvilligt tar Ray på sig uppdraget då de mördade poliserna jobbade under hans bror Francis Tierney JR (Noah Emmerich)och svåger....



Ha en bra sommarkväll nu :) !!!!!


 


sitter på balkongen ...


Idag har jag och wille vart ute på en cykel tur, och kollat in alla peace and love folk som kommit :) På Onsdag ska jag på informations möte om hur det ska gå till när jag ska vara chaufför :) ska bli kul.
Idag ska vi hem till Willes kompis Liam på mat, det ser jag framemot, ska bli gott med lite lax.

Just nu sitter jag på balkongen och har nyss ätit, båda mina pojkar ligger och sover. Mathias har ju jobbat natt.
Undra om man ska ut och cykla mer sen när dom vaknat, eller om man skall åka till säterdalen ? =) Är ju så fint väder så man vill ju bara vara ute .

vilket väder =)

På en gång det blir fint väder och man kan vara ute blir allt att kännas så underbart! Som idag var vi hem till älsklingens föräldrar och grilla, det var super gott. Efter det så åkte vi hem och satte wille bak på cykeln och tog oss en cykel tur. Wille älskar att åka cykel. Vi tog en tur till gamelgården och kollade på kossorna, sen åkte vi till hans dagis han ska börja på och lekte lite. Han hade så kul där, och han ville inte cykla vidare =) vilket är ju jätte bra! Det var så mysigt ute ställe, det kommer nog bli perfekt där.

Ikväll hyrde jag och Mathias oss den nya Wallander filmen som kom ut. Den var jätte bra, men nu vill jag inte längre att wille ska börja på dagis, usch va otäcka saker det kan hända dem där, tex att det ska komma nån otäck gubbe och ta dom. Jag ska nog inte se sånna filmer tror jag :)


Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sin förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken.

Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar som visar sig vara långt fruktansvärdare och mer komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig.


                           


Nu har älsklingen åkt till jobbet, hans sist natt nu innan friveckan. Ska bli sköt, för det är inge kul att sova själv utan han. Pingu (hunden) blir då glad för då får han hela hans säng sida för sig själv :)
Idag ute i trädgården började Wille gallskrika, han var helt i panik och kunde knappt röra sig, så vi sprang dit och man var ju skit rädd för va det var, fast man såg han så undra man ju var det var eftersom han fick en sån panik, jo då var det en humla i gräset breved han som surra och flög lite där, han var livrädd för den, hehe lilla gubben då =) sen kunde han knappt gå på gräset ifall han skulle träffa på fler , otäckt gick han och sa hela tiden :)
                              


Lördags Party!


Då var det söndag idag då =) Hade en jätte trevlig kväll igår med tjejerna.
Vi satt hemma hos en jobbar kompis till mig och förfestade lite, åt pizza och så, sen gick vi ner till stan, och in på krogen och dansade lite =) älskar att dansa, bara det är bra musik så.

Lite bilder från gårdagens utekväll















Lördag !

Midsommar kvällen

Det vart också en  sväng ut till Torsång , Mathis föräldrar kom förbi på kvällen och drack kaffe så då passade vi på att ta oss en  liten bil tur och kollade läget :) Pingu var med och var så nöjd :)

Här spelade vi kort och mumsa på chips.


Det bäst jag vet när jag kommer hem är att slänga på mig en av Mathias stora t-shirtar, och ett par mys byxor.







Lördag

Kl 15.00 ska vi hem till Mathias föräldrar och äta. Gud va jag älskar att bli hembjuden på mat , lika att bjuda hem folk till oss och laga mat till dem. =) finns det nå bättre än att äta gott med bra sällskap :)
Just nu sitter älskligen och spelar sitt tv spel som han verkar vara tokig i .. hehe =) men det är bra för då kan jag skriva här i lugn och ro .
Längtar till kvällen :) ska bli kul att komma ut!



Jordgubstårta mums :)



Nu har vi kommit hem från våran midsommar firadet, och Wille ligger och sover för fullt.
Man blir trött av att vara med massa folk och busa=) men han tycker det är så kul. Först åt vi god mat, med sill, potatis, gräddfil, och pajer, sallad, och massa annan mat. Det är så gott att äta borta.
Efter maten gick vi ut och spelade kub, farmors grannar var med så vi vart ganska många. Det var jätte kul.
Mamma min hon fick vara barnvakt åt wille, han badade och var busig.

Han välte farmor tv och tvn ramlade i golvet, men det gick bra både med  tvn och wille =) kunde det ha blivit dyrt där =) LIll emil i lönnerberg =) jag hann ta några kort iallafall


















Nu ska jag och älsklingen äta chips och dipp och spela kort =)

Ha en jätte trevlig midsommar, och det som kan vara jobbigast med en sån här högtids dag, det är att man känner sig tvungen att göra något på kvällen, kanske festa eller så,men gör inte det ,  se på oss, vi sitter hemma och spelar kort bara =) Super härligt .


Våran förmiddag..


På förmiddagen har vi städat och bakat , och Wille har hjälp till så mycket =)

 Här damsuger han för fullt .


Här rättar han till ljusen som kommit på snedd


Varför inte passa på att busa lite med.


Mums med smeten som fanns kvar av kakan


Det var sååååå gott





Fredag :)

Glad Midsommar på er alla!
 
Men fy vilket regn väder det var när man glatt tittade ut genom fönstret och kände att man bara vela krypa ner under täcket igen. Det är då inget väder man vill vara ute i och frysa. Så får se hur det blir med gamelgården, hade ju vart så kul för wille och träffa lite kompisar och dansa runt midsommarstången. Men vi får väl dansa runt en blomma hemma i stället =) hehe...
Det ska ialllafall bli kul att  åka bort och äte lite god mat. Det är väl höjdpunkten med midsommar, att man träffas och har det gott tillsmmans.

Mina 2 pojkar ligger kvar i sängen och sover. Tänkte överraska Mathias med frukost på sängen, Wille har redan fått välling på sängen , han brukat vilja ligga kvar och sova lite till.

Nu ska jag koka lite kaffe. =)

Torsdag =)


Idag har jag vart med emma, hon kom till oss vid 12 tiden, sedan efter att wille sovit middag så skjutsade jag hem han till sin farmor och farfar , för vi skulle till kupolen och då går det ju inte att ha ett litet barn med :)

Jag och Emma ska ut på lördag och dansa lite :) älsklingen jobbar natt och min syster ville va hemma hos mig när wille sover så då ska man ju passa på att gå ut och göra nå skoj =) och det ska vi. Man lär ta varje tillfälle som kommer.
Köpte ett par nya byxor , va ju meningen vi skulle kolla på kläder enbart åt Emma, men då såg jag ett par jag fastnade för. Det var såna där leggings jeans eller va det heter =) på Gina Tricot...
Sen är bara det andra problemet vilket linne ska jag ha till ???

1.


2.


Det först eller andra ???


Sen kom Mormor på besök,  hon hade inte träffat wille på 2 veckor för hon vart så fölkyld .
hon hade med sig en liten present.



Imorgon är det Midsommar, vi ska hem till min farmor till kl 15.00 och äta sill och potatis, och så pajer och sallad, sen om vädret tillåter så ska vi spela brännboll med hennes grannar, men det blir väl typiskt regn.. Svenska vädret .. =)
Men men, vädret har ingen betydelse om man har trevligt sällskap.
Sen är planerna att jag, mathias och wille ska ner till gammelgården och dansa runt midsommar stången :) mysigt.

Nu ska jag och mathias kika på tv och mysa, med lite coca cola :D


Godmorgon!


Godmorgon!! =)
Nu har Mathias åkt iväg till jobbet, och Wille sover så jag passade på att sätta mig här :)
Inatt har jag sovit dåligt, Mathias har legat och vänt på sig halva natten och Pingu har legat vid min fötter och jag hatar det för jag vill fladdra runt med bena, så han vart utkastad från sängen till sin hund korg, men precis när jag somna som kom han upp igen och lade sig vid fötterna ,  och han breved började vända på sig, jag hade sån lust att slänga ut dom båda på soffan :) Men vi sov vidare allihopa. Och så hade man en katt i ansiktet som skulle tvätta en .. hehe

Har ni tänkt på en sak, om man håller på och gosar med en katt och man knuffas med huvuden, så helt plötsligt är det deras rumpa man nästan har i ansiktet, varför är katter så stolta över sin rumpa???
 Dom verkar vilja att man ska gosa och prata med den, tänk om vi människor gjorde så, körde upp rumpan i ansiktet på varandra :P TUR nog att vi inte gör det. 

                                                                                 


glad

Tack för pizzan Johanna :) den var super god. Nu sitter jag och väntar på att älskling ska sluta jobbet,
Ska bli så skönt nu när jag får börja plugga så jag kan komma in på någon högre utbildning och sedan tjärna stora pengar och älsklingen kan vara hemma och ha det bra medans jag jobbar :) nejdå, men då kan vi köpa hus, både jag och Mathias längtar efter det. För när man skaffar barn så vet man ju om att man då kommer få leva på den enas jobbar lön och sedan föräldrar penning, allt handlar inte bara om en person längre utan om 3.

  

Vi 3 har det underbart tillsammans :)


pizza... =)

Nu har jag nyss lagt Wille, han har haft kompis här på besök, så det har vart full rulle, så vi fick lov att ta och gå ut en stund, annars hade dom vänt upp och ner på hela lägenheten :) 
Det är kul när dom kommer på besök. Vi gick in till ett dagis och lekte lite.

Min syrra är här och vi ska kolla på tv och äta pizza =) Mums..


...........




Avundsjukan är den mest uppriktiga formen av smicker :)

Onsdag

Livet är underbart och jag bara njuter !! =)

Dejt i soffan med Mathias 21.00 hehe

Nu sitter jag i soffan och väntar på mitt tv program "Paris Hilton's my new BFF " det tycker jag är kul att kolla på =) hur kan man vilja vara med i en sån reality serie hehe .. men folk är väl som dom är, och tur är väl det :)

Har nyss vart ute och gått en långpromenad med hunden Pingu, det var skönt väder för det. Jag tog en runda runt i forsa, och gick förbi Willes dagis och kollade läget, men svårt att bedömma på en titt sådär  =) det blir säkert bra där.

Älskligen min har ju handlat 2 nya tv spel, så han kommer jag inte få se skymten av ikväll =) hehe han hatar såna här tjej program som jag kollar på nu :) det tycker jag är bra för då får jag sitta här för mig själv.
Men vi har en träff i soffan kl 21.00 =) wohoow hehe, såå spännande. Då ska vi kolla på en film vi hyrt.

Nu ska jag kolla vidare på mitt program. =) hejsvejs

                                                  

Massa flyt...


wiiihoow nu börjar det bli för mkt flyt med allt, först får wille dagis plats som jag gått och trott skulle ta nått år att få, men bara tog någon månad, då satt jag här och fundera igår, vad ska jag börja mitt vuxna liv med? för nu när man har fått barn är man ju vuxen, iallafall om jag jämför hur man var innan man fick barn ,så jag räknar från det att jag är vuxen nu :) hehe.. konstiga ideer men det känns bättre att tänka så, som en ny start i livet.
 Hur som helst så satt jag och kollade runt alla skolor och utbildningar på internet, eftersom jag vill ju börja på en gång jag kan, och alla ansöknings dagar är ju över nu för att söka in sig på någon kurs eller skola till höst, jag var ju ner till vägledningscentrum och pratade med en där, och hon sa att jag då skulle få läsa upp kärnämnerna i ca2 år här hemma för mig själv, och då tänkte jag aldrig i livet. Ta lån för att sitta här hemma och bli tokig och bara se hur disken växer. Jag berättade det för min farmor som varit lärare och hon vart ju lite förtvivlad över det, och ringde till en släkting till oss som jobbar där nere på vägledningscentrum, som då ringde upp mig och tittade på mina pappren och förstod ingenting hur hon innan hade sagt till mig, för det var ju helt fel. Hur som helst så sa hon att hon hjälp mig inn att läsa svenska B och Matte, och skulle kolla ut samhällskunskap så jag fick ihop dom poängen man behövde för att få bidrget man då får, men eftersom jag är under 25 så får man inte så mkt, men det året jag blir 25 får man typ 5 gånger mer, och det blir jag ju till nästa år =) skönt att slippa ta lån. Då när jag läser så får man en handläggare som man träffar 1 till 2 ggr i veckan och går i genom och sen får man läsa och jobba hemma , om man nu inte vill sitta bland andra folk så finns ju den möjligheten att välja, skönt att kunna göra som man vill. starten är då 18 Aug, och Wille får börja dagis 17 Aug, kan det blir mer perfekt :)

Nu känner jag att jag är på hugget med att göra något bra med mitt liv, och man kan bara man vill :D
Jag höll ju på med mitt körkort i ca 3 år innan jag tog tag i det och började läsa på riktigt för ca 2 år sen, då jag var gravid, och det var väl då jag insåg att bara man vill så kan man verkligen det, då höll jag på med teorin i ca 2 veckor sen gjorde jag provet och klara det. Först då insåg jag att jag har blivit vuxen, jag klarade av att konsentrera mig och kämpa för det jag ville, det kunde jag inte när jag gick gymnasium och därför jag hoppade av , jag var inte helt enkelt redo, och för den delen så ville jag inte bli någon bagare som jag var tungen att gå, "livsmedel" vilken 16-17 åring vet vad man vill jobba med i den åldern. Men nu vet jag det ,och då tänker jag bli det ! =) Jag tror nu på mig själv att jag kommer klara det!!!!


                                            


Fått dagis plats =)


Wiiihoow, dom ringde till mig och sa att Wille fått dagisplats till 17 Aug =)) gud va kul, det kan han verkligen behöva, jag trodde han skulle få vänta tills vår 2010. Eftersom alla verkar fått vänta så länge på dagisplats, men vi hade väl tur =) och så fick vi här vi bor . Perfekt!

                                                  Wille och Morfar leker....




                               På öppna förskolan








Äntligen kväll och man kan sätta sig framför tvn och bara koppla av och inte behöva ta han om någon.
Just nu kollar jag på halv 8 hos mig, det är kul program tycker jag.

Så nu ska jag kika på det . =)

Måndag = lekdag =)


Jahapp då var det Måndag igen då =) står väl inte på förrens det är helg igen =) dagarna går ju så fort, idag jobbar Mathias så jag och Wille har vart till förskolan och lekt, jag tror han vart kär i en tjej där, han var efter hon överallt och visade sig stark :) så gulligt.

Nu sitter jag här och äter lite mat, ska passa på att hoppa in i duschen nu medans Wille sover middag, vi ska iväg och leka på andra öppna förskolan sen =) måndagar är alltid lekdagar =)

Få se om det har hänt nått intressant tills nästa gång jag skriver =) nu har det då inte hänt nå speciellt .



 


söndag 14 juni


Samma tråkiga väder idag med :( nu har det regnat hela helgen, och det är så tråkigt ...
Så då passade jag och Emma på att åka till kupolen och kikade lite, så hyrde vi oss en film till kvällen. Fast den ser vi var och för sig med våra killar :) Hon hyrde twinlight som jag sa hon måste se =) själv hyrde jag

                                    

Den försmådda hemmafrun, Della Myers (Kim Basinger), har bara några julinköp kvar att ordna när hon blir vittne till ett brutalt mord. Hennes fl ykt in i en närbelägen skog slutar i en panisk människojakt ända tills hon själv vänder om och gör motstånd. Hon har bara en verktygslåda att försvara sig med - och viljan att överleva! Regissören till "Pan's Labyrint" och "Hellboy", Guillermo del Toro, har producerat denne adrenalinpumpande actionthriller, där Oscar®-belönade Kim Basinger (LA Confi dential) gör en makalös comeback i rollen som hemmafrun som får nog - och slår tillbaka!



Jag tycker Kim Basinger är en bra skådespelare så får se hur denna film är,
Senare i eftermiddag kommer Willes kompis Liam hit och leker, dom tycker det är lika tråkigt med regn , så då leker vi här hemma istället.
Nu när Wille sover så har jag en mys stund med mina  älskade djur, vad vore livet utan sina husdjur, Dom betyder så mkt för mig. Och såklart min Mathias :)
 









Mys kväll =)


Idag kom Willes kompis på besök, med sin mamma och pappa. Eftersom det bara regnat idag så bestämde vi oss för att ha en inne lekdag :) Eftersom jag tycker det är så kul att laga mat och baka så gjorde jag en kladdkaka med grädde, och hemma gjorda maränger .. det vart då populär =)




Det är alltid kul att busa med katterna :) tur att katten NIls är så snäll.

Ikväll blir det bara en hemma mys kväll, med tv, god mat, och lite cider drinkar =) skönt att bara vara hemma och ha det gott.  Till kvällsmat lagade jag hemma gjorda älg biffar, stekt potatis och lingonbrunsås :) och en hallon-mango drink.


Nu ska jag kika på sommarkrysset  =) och gosa lite med pingu och mathias .




Massa regn :(


Igår var vi på bion baksmällan, den var så himla rolig. Så den kan jag  starkt rekomendera! Vi skrattade jätte mycket..
Och idag bara regnar det, fy vilket tråkigt väder, tur att man har massa teletubbies dvd, då har William något att roa sig med ett tag. Jag har ingen aning vad man kan hitta på för något idag ??  Det är ju städ väder egentligen men det är ju inge kul att tillbringa hela lördagen med. Jag får fundera ut något tills Wille har sovit middag.
                                        

Party minnen .. haha

                                                       Massa knasbilder             Partybilder
              

Hej och välkommen till festen .. hehe :D



Partyts coolingar hahaha ...


 Elaka köks kockarna


Tur att man inte dricker sådär.. =)


Så här kan det gå om man är med mig på kryssning och bara går ner och lägger sig i hytten för att sova.. ojoj STORT misstag :D Räkan i munnen är ju pricken över iet.


haha .. =)) Måste ju lägga in en till på han. SOMNA INTE säger jag bara :) Synd bara att vakten kom in i hytten pga en person, och att han då såg hur du ser ut i sängen. Inte konstigt att han höll på att svimma och undra Vafan du hade gjort.. :) och där satt jag och höll på att skratta ihjäl mig. *kul värre*

Och den ena var ju inte bättre än den andra.. Mathias han ramlade ur våningsängen denna kväll och såg ut sådär


Men fy... =) man kan ju ha undrat om jag var där på kryssning och var assistent åt ett gäng som kom från sätersdår hus.
Haha...

Det är tur att man har lite minnen kvar man kan prata om :) va tråkigt det skulle varit annars.


leka och leka varje dag =)


Äntligen Fredag! Veckan går så fort, tyckte nyss det var helg. Men det är väl för att dagarna är så fartfyllda =)
Idag vakna jag i tid iallafall, och vi åkte till öppna förskolan och lekte lite. Det behövs varje dag för att Wille ska få ut den energin han har  .


                       På väg ner för trappen, kan ta ett tag innan man är nere =)


 Här leker vi uppe på sceen på förskolan.




Ikväll funderar jag och Mathias på att gå på bio, Vi känner för att komma ut och få lite egen tid för varandra, och då tycker jag bio är perfekt :) med lite popcorn i handen . Det lutar åt film baksmällan =)
 
                                 

Den berörde verkligen!

Sådär nu har vi sett filmen I taket lyser stjärnorna, och den va bra, väligt inspirerand. Det var en film som verkligen berörde. Hade inte Mathias vart med så hade jag nog fått suttit med näsduken :)

Ska försöka komma upp i tid imorgon så vi kommer till öppna förskolan runt 10. Så det blir lägg dags nu, är redan redo i min pjamas :) Nattinatti och som William säger " attiatti"




 


Middagsbjudning :)


Nu på eftermiddagen har vi haft gäster här på mat, det var Willes kompis Liam med mamma Emma & pappa Daniel.
Vi hade det jätte trevligt och maten vart såå god. Jag är så förvånad att maten jag lagar alltid blir så god, men det kanske beror på att jag tror så på mig själv när jag lagar den =) det är det som är extra kryddan, att man ska tro på sin matlagning. Och inte vara rädd att pröva på lite nya smaker och kryddor. Jag bjöd på Fisk soppa ala Sophie :) hehe..
Det är en väligt god och enkel fisk soppa, med soppgrönsaker, som jag fräser i curry, täcker dem med vatten, kokar med buljong, sedan hade jag i torsk & lax bitar, grädde och kryddor. Toppade soppan med vitlöks cream fraich och vitlöksbaguett till det. MUMS säger jag bara. Måste prövas att laga.



Bilden vart lite upp och ner.. men jag satt då inte och åt så iallafall :)



Barnen fick kokt korv med dillstuvad potatis, Wille satt med och åt så snällt medans Liam vägrade äta =)




Till efterrätt blev det min påhittade Aprikos paj, som är super god, med vaniljglass till. J'ätte enkel att göra, bara att göra en smuldeg och lägga aprikos bitarna i en paj form och smula över degen.






Vi åt och vi åt så jag tror vi rullade efteråt. Jag och Emma åkte och hyrde oss en varsin film som vi kunde ta hem till våra gubbar och titta på =) Jag rekomenderade ju så klart Taken till hennes som hon då hyrde.
Själv så visste jag inte vad jag skulle hyra så jag tog den svenska filmen



Så får se sen då hur den var =))


Massa gamla bilder =)


Tänkte sätta in lite gamla bilder :) som man glömt bort att man har. hehe ...

      Hur gammal kan jag vara här? 17 år kanske .. ojj 7 år sen :)




      
Jag & Mathias 2007 på kryssning. Då var vi nästan nykära hehe =)




      
Jag 2007 i karibien, vilket vacker land Dominikanska republiken.




     jag, syrran, och min Mathias i Bulgarien. 2007. Och då låg wille i min mage :)




       
   v.18                               v. 23                          v. 30                                     
2/12 -07
 


     
Dopet 12/4 -08





                                                                    
                                                       

                                              UNDERBARA TIDEN!!

3års mys


Halva dagen av våran 3års dag gick åt att sitta på vårdcentralen och vänta ... Mathias hade fått en inflamation i ögat och fick lova att åka dit och kolla ögat, han fick dropp och nått mer. Men fyy va Wille va dryg där, han  sprang runt och han var in i alla rum och jag var efter som en yr höna. Dom lär ju ha undrat hur jag uppfostrat mitt barn, så vi fick lova att gå ut och sätta oss i bilen. Han kommer bli nya Emil i Lönneberga hehe.. Tror jag ska be något att göra en snickarboa åt honom =)

Eftersom jag tyckte synd om Mathias så lagade jag maten, som jag hade önskat han hade gjort, fast det är ju jag som brukar laga maten här hemma =) det kanske är bäst så också :)

Det vart sååå gott, vi åt kokt potatis med benfrikotlett och kantarellsås.
Hade aldrig gjort kantarellsås förut men den vart så himla god. Jag hade i sån där cream fraich ( kantarell & Congac ) och kalvfond med kantarell och grädde.  Super gott.
Och till efterrätt hade jag i en matsked baileys (mint)  och vaniljglass i en skål, det vart jätte gott och inte nå sött alls,

         

Nu ska vi sätta oss och kolla på tv och mumsa på ostbågar :D

Film tips du måste se...


Ett av mitt stora intresse är film, jag älskar att hyra mig en film, det är ett sätt för mig att koppla av tror jag.
Det finns så himla mycket bra filmer, och så till filmen ska man ju ha något gott att tugga på, antingen nå onyttigt eller något nyttigt, =) det är som att man inte kan kolla på en film utan att stoppa något i munnen. Men det hör väl till bara.
Och så är det ju alltid mysigare med lite sällskap till filmen, för min del så vill jag ju ha min Mathias breved mig, men jobbar han så går det ju lika bra med djuren. :) bara det att ha nån vid sig. Och så ska man ju ha ett täcket att gosa in sig i. Kan det bli bättre då :)

Här är några förslag på SUPER bra filmer, enligt mig då :P som du måste se.



                                                                              

Det äkta paret Carmen och Wayne Colson får nya identiteter och nya liv efter att ha bevittnat ett brott. De tror sig vara skyddade och omöjliga att spåra, men det visar sig snart att en erfaren torped och en instabil ung nykomling är dem på spåren...



                                                                                


Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.






                                                                                    

Liam Neeson spelar en före detta CIA-agent på jakt efter sin dotters kidnappare i denna intensiva thriller från manusteamet Luc Besson & Robert Mark Kamen (The Fifth Element och Transporter).

Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore (Famke Janssen - X-Men) och dotter, Kim (Maggie Grace - Lost) i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu och det svider lite extra att fruns nye make är rik,...





                                                                                       

Kurt Wallander har genomfört sin livs dröm. Han har köpt sig ett hus vid havet. Han tar långa promenader med sin trogne följeslagare labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer tillfreds och harmonisk med tillvaron än på länge. Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften.

Sprängningen följs av flera dåd. Militären kallas in och undantagstillstånd utlyses i den lilla staden. Det börjar likna en krigszon. Är detta sabotage eller en terroristattack? Det är allmänt kaos, och med media i hälarna, famlar Wallander i mörkret efter terrorister och gärningsmän




  

Undra vad som serveras på 3års firandet imån ;) ???


  1. I sommar ska jag och min lilla familj åka på semester till sthlm, vi ska bo i en stuga på en camping . Det bästa av allt är att Pingu (hunden)  också får följa med och bo där, det är så hemskt att åka bort utan han, för jag vet att han blir så ledsen , och då blir man att tänka så mycket på han. Så nu känner jag mig som en bra matte som tänker så mycket på Pingu med och inte bara på oss människor.

                                      

     Här ska vi bo  http://www.eklundsnas.se

 Det duger bra att åka på semester med småbarn inom Sverige, och att inte åka utomlands som bara kommer bli jobbigt eftersom vi har en liten med oss. Så det var ett bra val att tillbringa semestern i sthlm, med massa attraktioner och sevärdigheter :)

Nu sitter jag här i soffan och kopplar av, Mathias jobbar natt och Wille lyckades äntligen somna, jag lade han vi halv 8 tiden, men sen så vakna han och var så ledsen och jag gick in till han ,tog upp han och kramades lite, sen lade jag ner han igen i sängen och gick ut, men han grinade och grinade. Jag tror jag höll på så i 1,5 timme med att gå ut och in till han, så till slut så orkade jag inte höra hans grin nå mer så jag gjorde ordning mer välling, och gick in till han, då tog jag upp han och kramades lite och gav han vällingen lite snyggt, då tog han den och sa sova och pekade mot sängen, sedan somnade han som en stock. Kunde han inte sagt det tidigare att det var mer välling han velade ha :P då hade jag kunnat  suttit och kollat på tv i lugn och ro. Jaja tur att han somnade till slut iaf lilla gubben .

Undra om jag stressar för mycket eller anstränger mig för mkt, för jag har börjat fått så ont över bröstet, det typ hugger till i hjärtat känns det som, men det är ändå inte i hjärtat, så jag ringde vårdcentralen bara för att kolla om jag håller på att få en hjärt attack eller va felet är, men jag berättade som jag kännde, och hon sa det att det är ansträngande att ha barn i den ålder , och att man kanske stressade för mycket, för jag kände det att när mathias och wille åkte ut och cyklade på eftermiddagen och jag gick och vilade hur det bara släppte över bröstet, jag kunde andas utan huggningar, men skönt nu att mathias har fri vecka och jag kan få ta lite tid för mig själv, för det är verkligen viktigt. Om man ska orka med detta tempo man har i vardagen :) men det finns inget bättre än min familj :) jag lär bara ta det lite lugnare och koppla av lite mer, sluta oroa mig över önödiga saker. Fast det är svårt som tjej att sluta oroa sig hela tiden över allt.. undrar om det sitter i en när man föds som kvinna, att man ska oroa sig jämt. Männen dom verkar då inte oroa sig över saker, dom tar det som det kommer .. i sin tempo..

Imorgon ska jag och Mathias fira våran 3års dag, men den var egentligen i måndags förra vecka, men nu verkar man då glömma bort allt, så tur att jag kom på det. Men vad gör det om det vart en vecka sent med firandet.
Vet ni vad vi ska göra för kul ?? jo kolla på j*vla sverige match på tvn... hehe mmmh jätte KUL :) men men va gör man inte för sin älskling, då tänker jag låta han sköta resten och kanske vänta på nått gott, som HAN får laga.. (hoppas han läser detta nu på jobbet) hihi

Neeej nu ska Pingu ut och kissa, sen ska vi sova. Godnattinatt!


Gud va häftigt :D


Mitt i min lunch så ringde mobilen, det var en tjej som jobbade på peace and love, och sa att hon hade fått min ansökan som jag gjorde för någon dag sedan, och sa att jag hade fått jobb som Artist chaufför :) hur coolt är inte det, att köra runt alla kändisar. Hon sa att man fick skjutsa dom fram och tillbaka till sceener, hämta dom på dala airport och har hänt att man får hämta dom på arlanda, och skjutsa runt dom här hemma. Jag vart lite nervös nu, tänk om jag får motor stopp?? för att jag blir så nervös, eller kör helt knasigt =) men fyyy va hemskt, men jag är modig så jag vet att jag kommer klara det :) tänk om jag får dricks på typ en miljon haha.. Nej men gud va kul det ska bli. 
   
                                                          Tänk om det blir en sån här bil ;) haha ...

                                     


Lördag 6/6 ...

Lördag 6/6 Dags att åka på kryssning.

Det var en lång bussresa dit känndes det som, men till slut var vi iallafall framme i sthlm, och vi fick sitta på båt terminalen och vänta i ca 1,5 timme, men det gick fort.

   Mathias   Daniel      Emma























En väldigt lyckad kryssning :D


kryssning på lördag :)


Jag är så himla lycklig över den familjen jag har.

Idag har jag och wille vart och lekt på öppna förskolan, det vart ju sånt regn väder så det är inge kul att vara ute då .
Sen när Mathias slutade jobbet så hade vi städ dag =) wille han diska för fullt han .

Och så har man röstat idag =) typiskt så glömde jag ju ta med mig körkortet , eftersom man skulle ha det, men det gick bra iallafall för Mathias hade sitt och kunde ta mig på hans  :) Så får hoppas det blir nå bra av det man rösta på nu då, kan ju ingenting om politik så jag läste igenom lite och tog det som verkade bra.

Jag och Mathias ska åka på kryssning på lördag, det ska bli såå kul :) ett annat par ska också med.
Det är bra att man har nått planerat så man kan längta, då blir det alltid roligare.

Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig, och ta mig lite the och smörgås, och så en chokladbit självklart :):)

                                                    

                                                            Wille är också sugen på en bit , eller mer en stor bit ;)

lite bilder från framtidsmuseet


Idag har det varit  mindre fint väder, men det kan vara skönt det med, idag var vi på öppna förskolan som vanligt och lekte på förmiddagen, Mathias åkte och köpte thai mat som vi åt där, det var gott, väldigt starkt bara =)

Sen åkte vi hem och sov lite middag alla 3 , det var sååå skönt. Men man blir så tung i huvudet när jag sover på dagen, men det gick snabbt över.

Vi hade inget planerat idag så jag sms till Emma, willes kompis mamma så vi åkte hem till dom och  fikade och lekte, eller han och Wille kan inte leka ihop dom ska bara ha varandras saker så det ska bli så skönt när dom bara kan vara snälla och leka ihop. Men idag var dom drygare än nånsin, vi var helt slut på dom, dom rivde nästan hela deras lägenhet .. så vi sa det nej nu försöker vi åka på kryssning i helgen och vara barnlediga . Så det hoppas jag vi kommer iväg på. =)


En dag på framtidsmuseet :)




Ojj vad dom såg roade ut hehe =)









RSS 2.0