vilket väder =)

På en gång det blir fint väder och man kan vara ute blir allt att kännas så underbart! Som idag var vi hem till älsklingens föräldrar och grilla, det var super gott. Efter det så åkte vi hem och satte wille bak på cykeln och tog oss en cykel tur. Wille älskar att åka cykel. Vi tog en tur till gamelgården och kollade på kossorna, sen åkte vi till hans dagis han ska börja på och lekte lite. Han hade så kul där, och han ville inte cykla vidare =) vilket är ju jätte bra! Det var så mysigt ute ställe, det kommer nog bli perfekt där.

Ikväll hyrde jag och Mathias oss den nya Wallander filmen som kom ut. Den var jätte bra, men nu vill jag inte längre att wille ska börja på dagis, usch va otäcka saker det kan hända dem där, tex att det ska komma nån otäck gubbe och ta dom. Jag ska nog inte se sånna filmer tror jag :)


Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sin förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken.

Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar som visar sig vara långt fruktansvärdare och mer komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig.


                           


Nu har älsklingen åkt till jobbet, hans sist natt nu innan friveckan. Ska bli sköt, för det är inge kul att sova själv utan han. Pingu (hunden) blir då glad för då får han hela hans säng sida för sig själv :)
Idag ute i trädgården började Wille gallskrika, han var helt i panik och kunde knappt röra sig, så vi sprang dit och man var ju skit rädd för va det var, fast man såg han så undra man ju var det var eftersom han fick en sån panik, jo då var det en humla i gräset breved han som surra och flög lite där, han var livrädd för den, hehe lilla gubben då =) sen kunde han knappt gå på gräset ifall han skulle träffa på fler , otäckt gick han och sa hela tiden :)
                              


Kommentarer
Postat av: Mathias

Vad du är duktig på att skriva i bloggen...Hoppas du fortsätter med det så att jag har något att läsa då jag jobbar...saknar dig älskling!

älskar dig

puss puss

2009-06-21 @ 23:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0