j**la influensa...

Godkväll på er ...

Här sitter jag och Nils... Wille har nyss lagt sig. Vi har kikat på teletubbies och ätit russin, iaf han :) sen  har vi sjungit och lekt på rummet... Ikväll ska jag och Mathias kolla på en film och äta godis.
Jag trodde jag hade blivit bättre i min influensa men inatt fick jag lite tryck över bröstet och det högg innanför revbena så jag somna nog inte förrens 3 för jag vart så rädd.. Det är för min dumma hosta jag har fått.. Men inatt hoppas jag på att få sova bra. Jag missar ju studieresan till Sthlm till riksdagshuset :( känns väldigt tråkigt men det finns inte så mycket man kan gör när man är sjuk :( man lär ju lyssna på sin kropp.. Hoppas bara att jag är frisk till på fredag så jag kan vara med på Sh (samhällskunskap) föreläsningen. Den handlar om EU. Ska blir intressant eftersom jag vet inte mycket om EU så det kanske är dags att lära sig lite mer .
Ju mer jag lär mig, ju mer inteligentare blir jag ju :) det är ju aldrig fel. Just nu håller jag på att läser en bok eller rättare sagt cd spelaren läser den åt mig :)) (ljudbok) vilket jag tycker är bättre för mig för det känns som att jag hänger med bättre när någon annan läser. Jag ska skriva en bok recension och jag valde boken " Mig äger ingen" av Åsa Linderborg. En väldigt inspirerande berättelse om hennes liv med en pappa som alkoholist men ändå gör allt för hennes men ändå inte känner att han finns till. Mycket mer vet jag inte än =))

Den här filmen ska vi se, får se hur den är då =))

Hotellvaktmästaren Skeeter Bronson brukar berätta sagor för sina syskonbarn och upptäcker en dag att berättelserna på något magiskt sätt blir sanna. Skeeter försöker utnyttja denna otroliga chans att ändra sitt liv till det bättre, genom att brodera ut den ena mer fantastiska sagan efter den andra. Och där kunde det slutat lyckligt som en saga. Om inte barnen envisats med att bidra till berättelserna på ett sätt som får Skeeters tillvaro att vändas helt upp och ner och ut och in.



Ha en bra kväll!!!


host host host ...

HELLO!!


Just nu har jag lite tråkigt, Mathias ligger här breved mig och spelar tv spel. Nils & Pingu (djuren) ligger också här.
Ikväll var jag och Mathias på föräldrarmöte på Willes dagis.
Det var intressant och gick så bra så =)
Än så länge sköter sig lillgubben... blir i oktober det blir utvecklingssamtal.
Hans dagis verkar vara så bra och personalen är jätte trevliga.

Har vart sjuk i helgen, influensa men nu är jag frisk men har fått en dryg rethosta.. Känns som att jag börjar få träningsvärk av hostan .. :)







nattinatti... snart läggdags så jag blir frisk och kan följa med till Shlm på Torsdag.


RSS 2.0