shoppat inför hösten..

sorry att jag haft en sån dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med inskolning på dagis, pluggandet och familjen. Jag har har nämligen ett liv utanför den här datan =) och det blir svårt ibland att hinna skriva här då.
Nu har inskolnings veckan för wille gått bra och är nu slut, nu börjar han på riktigt. =) det har gått så bra för han.

Shoppat har jag hunnit gjort en del :) måste ju ha nya höst skor och något nytt i garderoben.
Då känns hösten roligare. (köpte en väst,skor och jacka,halsduk )











och sen har vi min lilla älskling på bild, med alla sina nallar, och allt vad dom heter ( bosse, burr, frasse, björne) :) hehe









*vill ha*


idag har min nya jacka kommit och halsduk, det kommer ju snart bli kallt ute så lika bra att förbereda sig , idag har det gått bra på dagis för wille. Jag passade på att städa och laga mat, vart köttfärslimpa fast med älgfärs istället, potatis och sås, Mums var det. Idag har vi intr gjort så mkt, mest vart hemma och lekt, jag och mathias har hyrt en film som vi ska se på. :) alltid kul. Imorgon ska jag på möte med svenska läraren i skolan, får se vad som sägs :) ska bli kul att få börja med skolan nu, börjar bli lite lång tråkigt att bara göra matten hemma, vill ha mer att plugga om :) känner att jag är på hugget nu .. nu vart jag trött så vi hörs sen =))

massa godis, *vill ha*


coca cola..

Nu är jag så trött i ögonen, har gjort om min systers blogg så gå in och kika :) www.johannagrankvist.blogg.se

Idag gick det bra på dagis, så i¨mån får jag lämna han där och gå hem,då ska jag plugga matte,
Idag har vi vart hos min farmor och klippt gräset, wille hade en liten gräsklippare som han gick breved och klippte med, han var så gullig. Nu sover han så jag och Mathias ska väl se på tv eller kanske spela spel. ;)) ska ta mig ett glas coca cola nu :)




Snygga jackor va ?





barnensdag bilder...

Barnens Dag!!












marknad utan munkar ?!?

Nu sitter jag här hemma själv och ska börja plugga matte .. Älsklingarna åkte iväg till willes farmor & farfar och lekte..
Men det ringer i telefon plingar på dörren så jag vet inte när jag ska få börja plugga .. hehe .. Vi har vart på Barnens dag idag och kollat på tåget med alla barn som var utklädda och så var det tivoli, jag och wille åkte 2 karuseller.. =) det var skoj. Och man kan ju inte besöka en marknad utan att köpa hem
|
V


Munkar =))

det är bara för gott..

ska .lägga in lite bilder ikväll om dagen eftersom jag glömde ta med mig kameran så tog min kompis bilderna :)

Nu ska jag plugga , hörs sen!!!

kort..

 Thats me...










2 sjukbilder på mig...

Ikväll vart det pizza kväll =)) wille gillar pizza så mkt =)) orkar inte skriva så mkt nu, ska dricka  te med honung i och bli frisk, men så sjuk är jag inte, känner mig bara hängig.. så jag försöker att inte bli nå värre..
Jag och älskling ska se film snart =)


nerbäddad i soffan =) mysiiiigt


vilken frissa man kan få av soff mys framför tvn :)


hejj så länge

ont i kroppen..

Fredag ..
och jag känner mig hängig i kroppen och fryser, kan det vara det kalla vädret ? Eller är det för alla baciller på dagiset ? =) inte en aning, men jag har då inte tid att bli sjuk. Skolan börjar ju nästa vecka.... Man kommer ju efter så mkt. Idag fick jag lämna Wille på dagis och gå och sätta mig i deras personal rum, dem ville se hur det gick med en avlämning. Han var på dagis i 1.45 min, och det hade vart upp och ner med han, han lekte och sedan kom han på att "mamma" var borta och då vart han ledsen. Så när det var dags att hämta han så satt han i frökens knä och var så ledsen, du vet sådär ledsen så man knappt kan andas, men det gick över efter ett tag, och han hängde på mig och kramades och velade aldrig släppa mig. han är ju så trött efter alla dessa tidiga morgonen, han är ju van att sova länge.
och helt plötsligt bli lämnade hos "okända" klart man får vara ledsen då. Men det går över :) Jag har då aldrig hört att någon mamma fått vart hemma med sitt barn för alltid :)

så här ser jag ut nu när jag ligger här..och tycker synd om mig själv..




fisk soppa...


Idag har det vart fullt upp, därför jag inte hunnit skrivit något här. Dagen började med dagis, sedan har jag hjälpt min syter att städa ur deras lägenhet eftersom dom åker inatt och jag ville hjälpa till :) Sen åkte vi och handlade jag mathias och wille , och tog en sväng förbi min farmor =) jag och wille sjöng och spelade gitarr =) han älskar att spela gitarr och så lär man sjunga pippi långstrump, eftersom det gör dem på dagis =)) finns det att köpa nån gitarr för barn ? alltså en liten :)) hade ju vart bra . Sen på kväll kom min syster och hennes kille och åt mat med oss, jag gjorde en god fisk soppa med vitlöksbröd och kaffe , alltså kaffe drack vi efteråt det var inte i soppan =) MUMS!! vi åt och vi åt, så jag tror vi klarar oss hela helgen på det =) sen spelade vi kort. Det var så trevligt så. Nu har dem åkt hem för att vila lite, eftersom dem flyttar till umeå och åker inatt vid 4 tiden dit. Önskar dem all lycka där uppe och att dem verkligen tar hand om varandra nu . =)) dom är såå söta!!! *tycker så mkt om dem*





wallander...

Äntligen kväll, Wille har lagt sig och vi kan bara slå på filmen vi hyrt... =)




Jag gillar wallander filmerna :))

Kollade nyss mailen, och hade fått ett mail av min samhällskunskaps lärare att den 3/9 ska vi på studieresa till Sveriges riksdag, och bli visade runt där och så. Det ska bli intressant , kan ju ingenting om riksdagen så kanske dags att lära sig liter mer om det :)


riksdagen...


Nu blir det film dags .. =)) hejj så länge

hund mys..


Nu sitter jag här igen, det gick bra på dagis idag med, han ropade lite och kom till mig när vi mammor satt i ett annat rum, men annars så hade han jätte kul.
Nu sover han för fullt, han vaknade vi halv 7 då mathias kom hem från jobbet, och kunde nog inte somna om då.
Och jag ska snart iväg till skolan. Men ska bara dit en snabbis och prata med lärarn.




höstnytt, beställt =)

Nu har jag beställt lite höst nytt från www.hm.se


denna jacka och sjal ,skönt till hösten.



och en söt lite mössa i leopard mönster :))



Godnatt , ska upp tidigt i morgon... =))

tävlande är..




1. http://endastnnea.devote.se/


2 .http://elzkling.blogg.se/


3. http://annakw.blogg.se/ 


4. http://mturborn.blogg.se/


5. http://sandratjulins.blogg.se/


6. http://jonnaikas.blogg.se/
 

7. http://justapieceofem.blogg.se/ 

                                
8. http://www.dottern.se/
 

9. http://irishcat.blogg.se/


så rösta nu fram den ni vill ska vinna :))

gulligt...


Nu sitter jag här och lägger in lite bilder på facebook, har nyss letat fram en massa kort på mig, mathias wille och djuren som jag imorgon på dagis ska klippa och klistra och sätta på ett stort affisch papper , som liknar ett hus som sedan kommer sättas upp på dagisets vägg, då barnen kanske längtar efter sin mamma, pappa eller vad dem nu har på bilderna, och kan bara gå dit och titta på dem korten och ser att vi är med dem på väggen hihi det tyckte jag var gulligt.
Något liknande men med helt andra bilder och hus =))




Imorgon ska vi vara på dagis 8.30 - 10.00
Sen ska jag ha Samhällskunskap träff med läraren 13.20

Nu ska jag plocka ut dom som ska få tävla i veckans blogg tävling =))

hemma från skolan ..



Nu är jag hemma från skolan, det gick bra och allt är under kontroll med tider och liknande =))
Vart lite förvirrad med alla tider vi hade idag och  dem olika ämnena vi hade  samt klassrumen som man skulle hitta till..



Nu kommer inget kunna störas i Willes inskolning,  nu ska jag vara med varje dag, =)
Det gick bra för min mamma att följa med han idag till dagiset. Han hade grinat en gång efter mig, men nu blir jag med :) det var viktigt att gå första dagen för min del till  skolan,  så  att jag fick all information och kunde medela lärarna att jag har inskolning i 2 veckor med wille och det ordna sig :)

Ojj vad det regnar ute idag :( vet inte vad vi ska hitta på nu när wille sovit middag.

Ha en bra dag så hörs vi sen..


plugghäst ?? =)

 Hejj på er !!
Jag överlevde första skoladagen ... hehe var ju inte alls så farligt, dom hade upprop och sen fick vi välja i vilken nivå vi ville börja läsa matten i , så det ska nog bli bra, sen imorgon ska jag på ett annat upprop då det gäller Sv B, och Samhällskunskap, eftersom jag inte var så intresserad i gymnasiet och hoppade av så får jag ju ta det kastet nu, vilket var mycket dumt.. men men jag var väl skoltrött då... Men nu är jag skol pigg :) hihi...
 
Efter att jag läst in lite tjärnämnen så är mitt mål att bli kriminalvårdare , och jag kommer försöka med allt för att bli det. Och då kommer jag bli det hehe :) eller inte ... det visar sig. Kanske kommer på annat att göra under tiden.

Nu är det mkt på schemat i veckan, inskolning av Wille och mig kan man säga :))







inskolning för wille & mig själv..

Heejje på er alla :)
nu har jag precis gjort mig klar inför skolstarten för min del, för wille gick det jätte bra på inskolningen , han lekte och hade så kul, men han vart lite ledsen när vi skulle åka hem och det är ju bra , för då trivdes han ju :))

För mig är det träff kl 14.30 på skolan, Matte stod det så antar att det är matte kursen som börjar idag, eftersom allt annat börjar i morgon så då missar jag willes inskolning, och mathias har jobbat natt så mormor får följa med han :)



kommer svara på era komentaren då jag kommer hem, eftersom jag har lite bråttom nu, men fortsätt anmäla er i veckans blogg tävling :))
Önska mig lycka till!!! ==))


bra film =)

filmen var helt okeeej :) väldigt intressant och känslomässig...
se den .. ...






Godnattttt =))) Imorgon börjar wille dagis :)  han sover för fullt nu ,och undra om han ligger  och är nervös inför starten :) hihi eller nej det är nog mer jag som är det =)) Hejjhopp!!

pizza mys med Wille

Ikväll har vi haft en riktig myskväll jag & min lilla Wille... Vi har haft pizza kväll :) som wille säger "piiissa" hehe han är bra go han.  Och nu har han lagt sig och jag ska snart ta fram mitt chips och dipp :) mums... Film har jag hyrt också :)
Mathias jobbar kväll och sluta kl 22.00 så jag får väl ha en ensam kväll ikväll, men det är skönt det med. Då slipper man ha någon att prata med så man inte hänger med i filmen, och jag får ha allt gott för mig själv :))

Ett Tips, ta fram förstoringsglaset då du läser texten på korten :) Sorry!!



Nu åker filmen på :) hörs sen....





Dags igen :))










 


willes nya outfit imån på dagis =)


Nu har jag lämnat wille hos farmor & farfar och handlat det jag skulle  tills han första dagis dag :)) hehe .. hittade lite "tuffing" kläder till han :) söta





det 'är inne med en älg på kläder säger vi :) hihi höstens symbol :)


och så hitta jag min efterlängtade kalender, så nu kan jag äntligen skriva upp alla tider och det jag lär komma ihåg.
Hittade en kalender som jag får designa själv, så det blir kort på wille :)



perfekt när man tröttnar på den då är det bara att bya kort på framsidan =)))


Lördags PARTY!


Söndag....
 idag är jag trött, kunde inte sova så bra inatt, pga att jag hade på mig nagellack igår kväll och tydligen så luktade det så mycket så jag kännde det hela natten, var så drygt =) sen kliade det så mycket på foten så har väl fått ett myggbett där.. Vilka små bekymmer man kan ha som ska förstöra för en :)

Igår kväll var jag & älsklingen hem till min syster på utflyttningsfest, vi hade jätte skoj där, sen åkte vi ner på krogen, där var det också helt okej men jag tycker det är tråkigt när det är ett live band som ska spela, jag gillar inte sån musik så mycket.  Vi åkte hem vid 1 eftersom vi skulle orka upp med Wille dagen efter.
Jag drack inte så mycket så jag är pigg idag =) mathias med =) det känns skönt.
Tycker inte att man ska behöva vara full varje gång när man ska göra nå kul.
Nu sover Wille middag, Mathias spelar lite tv spel och jag ska lägga in lite kort från kvällen.

Ha en bra söndag

har lite saker jag lär göra idag när wille ska vara med sin farmor & farfar.
Jag lär köpa nått nytt åt wille som han kan ha på sig imorgon när han ska börja på dagis, det kommer jag ihåg själv  när jag var liten och skulle börja skolan, då fick man alltid något nytt =))
Sen lär jag hitta nån bra kalender eller något eftersom jag lär hålla kolla på en massa tider nu när jag ska börja skolan och wille dagis, lär skriva upp allt annars glömmer jag det, och jag och lappar är inte det bästa =))

Bilder från kvällen
Jag


Min syster


Vad gör jag ?!




jag & madde, vem är det som inte kan ta kort ?? =)


usch att röka :S kan ta nån när jag festar men inte annars blää




Jag & syster


hejjj här är jag :P


Karate ??? :P


Titta älskling =) hahah .. vi hade tråkigt hemma så mitt konstverk haha


jag lite sliten, inte van att vara uppe sent hehe =)

lördag!!


Idag var jag, wille och min syster till insjön dagen, där det var karuseller uppträdanden och massa tjafs =)
Wille var så trött och arg så det gick knappt att vara med han där =) ingenting var kul tyckte han. Så vi åkte hem .. Och nu ligger han och sover... =) jag försökte vila lite jag med men det gick inte så bra, är väl inge trött.
Ikväll blir det lite party =) ska bli skoj. Undra bara vad man ska ha på sig ?? =)

nu är min glass klar som jag gjorde igår, mums va god den vart. ska nog ta mig lite =)


 

massa glassar


Nu är vi såå mätta jag & min syster, maten vart jätte god och glassen jag gjorde ligger i frysen och får nog ätas imorgon.
Nu äter vi lite chips =) och dricker coca cola.. Vi kolla på filme The Island, den är spännande och bra.
Imorgon ska jag, wille och min syster åka på insjöndagen , det är karuseller uppträdande och lite olika saker. Wille tycker sånt är kul att åka på. Sen på kvällen ska jag och Mathias hem till min syster och hennes pojkvän på utflyttnings fest , eftersom dem snart flyttar till umeå... kommer bli tråkigt :((((

Jag provsmakade glassen lite och den var så god i smaken, bara det att den inte är fryst än :) jag fick min mammas glass maskin så nu blir det fulla frysen med glass =))



vilken glass ska jag göra sen,

krusbärsglass??


Lakritsglass?? (turkiskpeppar i )


Apelsinsorbet ??


citron / lime sorbet



Vilken glass vart du sugen på ??? =)))

vinnare är...

Veckans blogg är .....




http://ssannassuomela.blogg.se/ 

Grattiiiiiiiiiiiiiiiss :D

Gå in och kika på vinnaren :)




varm smörgåsårta ?! =)


Idag ska jag göra en varm smörgåstårta, det är inte så som man tänker sig att det är, utan mycker godare.. Är egentligen helt annat än mot vanlig smörgåstårta :)) sen ska jag göra en hemma gjort glass :))
Min syrra kommer hit ikväll och vi ska äta och se på film :))

Så när jag gjort det så är det bara att få receptet om det ser gott ut ;)) så håll utkik :))


Fortsätt rösta på din favorit blogg så kommer vinnaren utses ikväll..

Ha en bra dag så länge!!

trött , trött, & trött

Nu har jag gjort om min kompis blogg, så här vart det http://nightmaresofyou.blogg.se  så jag är helt slut på att sitta här vid datan så nu ska jag sätta mig breved älsklingen min och kika på lite tv innan vi ska sova.

Jag just nu trött , trött & trött :))))




GODNATT!!!

mitt hus ....


Så här tycker jag att mitt hus ska se ut om 3 år :) *dröm*



snyggt!!!

och så här ska mitt badrum se ut =)



Och köket



och vardagsrummet



sovrummet



barn rummet



ute stället



nere i källaren



nå vad hade ni tyckt om mitt hus om 3 år ?? hehe .. ;)

me and my wille boy :)













Dag för lite kaffe nu, =) sen drar jag & my Wille boy iväg till min farmor och leker...
Jag la tillbaka han i sängen nyss för han var såå grinig och gnällig så han får ligga där med välling och vila lite till :))


Just nu ...

Just nu ser jag och älskling på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" tycker den är så rolig. Tänk om man gjorde så själv, fy va hemskt, skulle aldrig klara det =))
Imorgon ska jag & Wille hem till min farmor, min syster är där och vi hade tänkt tagit oss en promenad längs ån och bara njuta av naturen där :) hon flyttar snart  med sin kille till Umeå så det kommer bli så tomt :(

Nu börjat filmen igen =)) hejjsvejjs...


veckans tävlande....

Här är dom 10 tvälande om veckans blogg så sätt igång att rösta på dem :))
REGLER du får bara rösta en gång på det NR du vill rösta på, för jag ser om nu fuskar och röstar med samma ip adress :P
och till dej som är med i tävligen, få så många som helst att rösta på dig , länka mig på din blogg till tävlingen så ska du se att det går bättre :)

LYCKA TILL !!

1.

http://www.sagharauseus.blogg.se/






2.

http://www.eemmaviktoria.blogg.se/






3.

http://robinsundin.blogg.se/




4.

http://webecca.blogg.se/






5.

http://cheeky.webblogg.se/cheeky/




6.

http://ssannassuomela.blogg.se/






7.

http://chokladpuddiing.blogg.se/






8.

http://lifeofjelton.blogg.se/







9.

http://sandracarlsson.blogspot.com/






10.

http://emeliieruukeel.blogg.se/


Tävlingen avslutas på Fredag kväll!

Jag & Pingu har kaffe rast





Jag och Pingu dricker lite kaffe, har nyss lagt wille så han får sova middag.
Idag var vi hem till Willes morfar, åt bulle och spelade lite gitrarr, han älskar att spela gitarr,
efter det så åkte vi till hans mormors jobb och hälsade på "mommo" där spelade han piano =) hehe
han kommer nog bli nya Bryan Adams =)

Snart kommer Mathias hem från jobbet, då ska vi in till hans syster som fyllt år.


bilder från furuvik


Lite bilder från dagens äventyr i Furuvik ... =)

































såå det  var dom flesta bilderna från dag, nu sover Wille, han var sååå trött efter allt karusell åkande =)


Furuvik idag ...


Jag 'är heeelt slut, idag har vi vart i furuvik och åkt karuseller och kollat på alla djur :) var sååå skoj... Därför jag inte har skrivit något här idag. Vi åkte imorsen kl 10.00 och kom nyss hem 18.30. så det har vart en heldag där. Jag & wille åkte så många karuseller :P Kommer lägga in massa bilder när han somnat så då får ni se. =)) Ikväll kommer ett par hit och vi ska hyra film och äta godis bara... =))

åska & regn...

Nu regnar det och åskar, tycker det är så otäckt med åska.
Men det är mysigt att sätta sig och kolla på en film med älsklingen... Hoppas ni har bättre väder än va det är här i Dalarna .. Idag kom Willes kompis Linus förbi, vi var och åt pizza =) det var gott. Sen lekte vi hör hemma och dom busade.
Nu börjar jag gruva mig inför jag ska börja skolan, men det ska ju bli jätte skoj samtidigt. Är ju inte direkt som på Gymnasiet.. Man är ju van att vara med William nu efter ca 1,5 år, han börjar ju på dagis på måndag.
Hoppas det går bra och att han tycker om det .

Han är ju fortfarande min lilla bäbis känns det som :)


Har du anmält dej i veckans blogg här redanför nu då??? =) annars gör det...

trååkig dag..

Vilket tråkigt väder det är idag,, Finns inget att göra. Jag var förbi min farmor och plockade massa svartvinbär så gör hon saft åt oss =)) det är gott. Senare idag kommer Willes kompis hit och leker. Få se då  om det inte regnar så dom kan leka i lekparken.

nu lär jag hoppa in i duschen.. Hörs sen =))



stel i nacken

Godmorgon på er... idag är jag stel i nacken, hehe på grund av alla karusell åk :) trött är jag med, vill bara krypa ner i sängen igen och so va mer. Men det är ju omöjligt när lilla wille har vaknat =)
Idag är det regning och molning... tråkigt!
Får se vad vi ska hitta på för något idag då. Nu ska jag iallafall dricka kaffe =))

Kolla nått inlägg ner hur vi hade det i sthlm och alla bilder
Och anmäl dig om du vill bli veckans bloggare :D

|
|
|
V

vill du bli veckans bloggare ???


Någon som vill slåss om veckans bloggare igen ??? :))

 kanske vill just DU vinna den här gången =)) så nu är chansen din..

Anmäl dig här och NU, så kommer jag välja ut 10 st bloggaren tills på Tisdag, och sedan är det upp till er att rösta,
mer info kommer om det då..

Men ta chansen att få synas lite extra och att få den äran att vinna :))
Så sätt i gång och anmäl dig...



Massa bilder från helgen..

Heeej =)

Nu är vi hemma igen, har haft en sååååån rolig och bra helg i sthlm... Hotellet var fint och vi började lördagen med att shoppa =) något man måste när man är i sthlm enligt mig =) hittade ett linne och skärp och tunika... Med andra ord det jag har på mig på bilderna från grönan som finns under här  :).. Efter shoppingen åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning, och begav oss mot båten till djurgården. Vilket låg väldigt nära hotellet, tur var det eftersom jag hade mina nya skor, och vad får man alltid av nya skor men man måste använda dem endå när man ska på något =) *skav sår*

På grönan kollade vi på sommarkrysset, åt god mat, och eftersom det var så mkt folk där så köpte vi bara ett  varsitt häfte med 2 valfria karusell åk, och massa spel & mat ingick... vi tänkte smart =) 
 
Jag spelade på choklad hjulet och det första spelet vänn jag en stor center rulle med 2 kilo choklad :) hhihi *kallas tur*
Så den fick vi ju gå och släpa med hela kvällen...
klockan 24.00 stängde dem och vi åkte tillbaka till hotellet och sov, och skulle tänka ut vad vi skulle göra dagen efter "idag" och mitt förslag var bästa, vi tar en till dag på grönan med åkband och åker för fullt :)) jiiihooow =)) Vi hade såå kul, vi åkte och vi åkte så vi vart helt snurriga, ojj man vart ju ännu snurrigare i huvudet nu än när man var midre och åkte runt, man börjar väl bli gammal :P hehe ... eller huvudet hänger väl inte riktigt med ...
Så vid 18.00 tiden åkte vi hem :) då var vi helt slut, i fötter och ben. Men det var en jätte rolig helg tyckte vi, nästan så man inte ville att den skulle ta slut... Men tur att vi hade Wille där hemma som lockade oss hem =) han var sååå söt när vi kom hem och kramades så.
Här är lite bilder från helgen ...

Jag gör mig ordning på hotellet..




Älsklingen =) väntar på att köpa biljetter


jag med =)


Min lilla pizza jag åt


Darin sjunger


Titta vad jag vann :D


Vi


Den karusellen va roligast =)


Skååål =))) men ja var såå sugen på en coca cola :) så då vart det de


Sen kom våran sjkuts ;)


Fint på kvällen


Nästa dag påväg till grönan




älskling får åka själv den sätter jag mig inte i =)




lustiga huset :P


Ibland är man kortare än andra ;P




Deniz Lopez




Anna Book & Jag


fika dags :)


jag tittar på båtar




Vi sitter i karusellen :))





titta vad vi ser roliga ut i skratt speglarna :)) haha


sådär då har ni fått sett en massa bilder från våran helg, komentear gärna en massa skoj så jag har något att läsa :)))

på hotellet...

Nu har vi vart och shoppat i sthlm och har precis gjort oss klara för Grönan =) ska bli  kul, kolla på sommarkrysset och åka lite karusell :)



Hörs sen !!


Gäst Bloggar

Nu kör Sophie så jag (Sophies pojkvän) fick den stora äran att gästblogga. Och testa på hur den stora blogg världen är. Men jag insåg ganska snabbt att det här inte var något för mig=).
Och just nu när hon kör så får ju hon bestämma musik och då är det en skiva med bara lugna låtar på usch==). men men snart så ska jag ta över bilkörningen. Då blir det bättre musik=).
Så där nu har jag testat på hur det är att blogga. 
"Det kommer en dag då du frågar mig vad älskar du mest livet eller mig. 
Jag svarar livet.
Du blir sur och går din väg.
Men du får adlrig veta att livet är du."
Älskar dig sophie.
Många pussar din Mathias



 

Kaffe rast =)

Heeeej på er!! Nu sitter jag och älskling på en rastplats och dricker lite kaffe :)
Nu har jag kört en bit så nu e det hans tur :) så skönt att vi båda har körkort.





Så håll utkik vad vi gör på våran tripp :) bilder kommer in lite då och då :)) Nu ska vi fortsätta köra.. Sen blir det att stanna och köpa en korv tror jag, börjar bli lite hungrig...

Saknar redan Wille, (djuren) Pingu , Nils & Doris :)

Hejjj såå länge....

snart åker vi..


Godmorgon på er.


Hoppas ni sovit lika gott som jag :)
Nu har jag och Wille nyss ätit frukost, och gissa vad han gör nu wille ??


Kollar på sitt älskade teletubbies film =))

Idag åker vi till sthlm jag och Mathias, Wille blir hemma med farmor & farfar sin.
Så han kommer nog inte sakna oss :) bra han kan vara med andra och man får komma iväg på något, sånt är ju viktigt.
Så vi åker om ca 1 timme... ska bli kul, ä
Älskar att sova på hotell...

Hörs när jag är i sthlm !

Ha en bra dag.

Imorgon åker vi.. =)

Godnatt nu på er alla.
Nu har jag packat klart nästan inför imorgon, då jag och älskling åker till Sthlm. Ska bli så skoj.
Då blir det massor av bilder, eftersom jag tar datan med mig, tänker ju på er =)) hehe ..

Ses imorgon sov så gott.. dröm sött!!

*ssssccccccccccchhh Nils håller  på att somna*


Har jag inte söta djur ?! *STOLT* =)) för det ska man vara!!

hundmys =)

Nu blir det filmdags =)
Måste bara visa hur mysigt jag & Pingu har det :P









han är såå himla gosig min lilla vovve, Älskar han :D

Vinnaren i foto tävlingen är...

Självklara vinnaren i foto tävlingen är......




http://cheeky.webblogg.se/cheeky/

Gud såå söta , delar klubba :))) Grattis!!


Vinnaren är.....

VINNAREN I VECKANS BLOGG TÄVLING ÄR!!!!!!!!!!!






www.lucki.blogg.se

Grattis va kul!!! =) gå in och ta en titt på henne :)



alla som röstat kommer snart få en länk på min blogg :)))

Nya frissan :P

Nu är jag här, har haft fullt upp hela dagen, eftersom det tog typ 3 timmar hos frisören, kanske var för att vi pratade så mkt =) hehe .. men det var skoj. Hon var så trevlig.
Jag vart helt nöjd med håret , var precis så jag ville ha det, att det inte skulle synas så himla mkt, bara bli lite mer liv i det och glans =))

Före


Efter






lite guld bruna / blonda slingor.. =)

Sen var jag iväg och shoppade en väska och ett par skor





Tyckte skorna passade perfekt till mitt nya hår hehe =)) "guldbruna"
och en liten söt väska som är perfekt när man bara vill ha mobil, plånbok, och nå smink :)))

Idag var ju jag och Wille till min farnor och plocka svartvinbär så vi kan dricka massa saft i höst, här är lite bilder från där...
Det var sååå varmt och vi hade ingen pool med oss så Wille fick bada i hink =)














Jag och älskling åt kyckling klubba, med god sallad och keso =) SUPER gott, och så fick det bli en cider till maten.

Nu ska jag fixa med veckans blogg så snart kommer vinnaren "håll utkik"
Annars får du ha en bra fredagskväll !!!


frisören, here i come!!!!


Nu åker jag till frisören *hjälp* =) nejdå, men nu får se resultatet sen när jag kommer hem... om jag nu vågar visa det, får väl se då =) äsch det är ju bara lite hår, va har man att förlora ??
Finns väl rakapparat  i värsta fall :P hehe..


hejsvejs så länge. sen kommer vinnaren i blogg tävlingen men det blir mot kvällen då wille lagt sig så håll utkik om det är du som vunnit =))

Teletubbies....=)

Godmorgon på er. Äntligen Fredag, ååh så härligt!!
Vad ska man göra idag då??
Jag och Wille ska nog hem en sväng till min farmor igen och vara ute i trädgården och leka i det fina vädret, så får Mathias passa på att sova i lung och ro efter sin jobbar natt.
Han kom in och pussade på vid 7 när han kom hem, så gulligt =)) rädd vart jag. hehe..
Sen nu gick jag och Wille upp vid 9. Men jag kände verkligen att jag orkar inte jag vill sova meeeer :)

Sen kl 13.30 ska jag till frisören, men jag har verkligen inte kommit på vilken färg jag ska färga, jag får väl se vad hon tycker jag kommer passa bäst i, eller så får jag dra lapp :P

På våran tv här hemma går ett program dygnet runt känns det som, Teletubbies William verkligen älskar det programet... Men jag är nog inte ensam om som mammas att få stå ut med det och kunna det programet utantill :))








Nu ska jag äta frukost och dricka lite kaffe vilket man behöver i denna mamma branchen   :P hehe .. Vi hörs senare, ha en bra förmiddag !!!

John Blund kommer ...

Godnatt på er, nu drar jag mot sängen ,är såå trött =)) har fixat med alla som röstat på veckans bloggare så dem bara är att sätta in på bloggen imorgon , för då kommer VINNAREN !!
*wiihooow*

GODNATT och sov så gott! Hörs imån.



grillat och kärlek <3


Nu har jag och älskling precis grillat, det vart gott.. Han ska åka iväg till jobbet nu :( snyft, men det är hans sista natt nu och sen fri vecka! Längtar så tills på Lördag då vi åker till Sthlm jag och Mathias.













så har våran kväll sett ut =) nu sitter jag här för mig själv och kollar på tv, dem berättade om att det skulle bli åska och vad man skulle tänka på när det är åska.
Jag fick då veta min fråga , att man kan ringa med mobilen om man nu måste för det hade då ingen betydelse för åskan =) bra då kan jag ringa älskling om det börjar åska och jag & wille blir rädda här hemma :)
Jag är jätte rädd för åska...  tycker det är sååå obehagligt.



Vilken hårfärg ??


Behöver hjälpråd
Vilken hårfär tycker du jag ska färga imån hos frisören ???

1.


2.


eller har du något annat förslag ???


grillkväll =)

HEMMA!! =)
vart inte så mycket solade, det var för varmt i solen...
Men det var skönt att bara vara ute och  vara barnledig i några timmar . Så jag hann hem före mina pojkar så nu saknar jag dem. Men dom komme nog vilken sekund som helst.
Då ska jag och älskling GRILLA :D ska bli så gott.


*muuuums*

Åååh va det var skönt att sova lite middag, var ju helt slut... Wille kronglade lite inatt och var så ledsen och kunde inte somna, och så hade jag såå svårt att sova , jag fick nog inte så mycket sömn inatt =) men nu har jag laddat mitt batteri lite, du drar jag ut i solen och solaaaaar!!! =))

Imorgon ska jag klippa mig och antagligen färga håret, men jag vet inte om jag ska göra nå ljusa blonda slingor eller om jag bara ska ha min hårfärg som den är HjÄLP ?!

jag är sååå sugen på  en glass, som bara smälter i munnen



Och så vart jag ännu mer sugen på att grilla.... ÅÅhh =)
eller är det bara jag som är hungrig, kanske ska ta mig någon macka eller nått, slipper jag vara så sugen på allt. Det är då så drygt :))



neejj nu lär jag sluta innan  jag äter upp datan :D


SOMMAR!!!*BILDER*

Det är SÅÅÅÅ varmt ute, nästan 30 grader i solen, och jag håller på att smälta bort =) men skönt är det . Jag och Wille åkte hem till min farmor nu på förmiddagen så Älskling fick sova ifred, det är så bra att åka hem till min farmor med wille, han leker och har så kul i trägdården. Såå mysigt att vara ute sådär. Jag vill oxåååå bo i hus :(

Hos farmor

Wille kollar däcken på våran bil =) hehe


Mums med glass i fina vädret




Måns & Gusten


Kolla in dom där små söta fötterna, SÅ söta!!


Wille försöker få med kanin & tiger ut =)


Jag


det är vad vi har haft för oss än så länge idag :))
Hoppas du också har så här fint väder och att du hittar på något skoj !!

Fortsätt skicka in bilder till foto tävlingen i inlägget här nedanför


Massa krama Sophie

sol sol sol =)

Solen skiner och himlen är klar blå, kan det bli bättre när man vaknar upp ??
 =))) får se vad jag och wille ska göra nu på förmiddagen, eftersom älskling jobbat natt så får vi hitta på något själva.
Jag funderar på att beställa tid för klippning och färgning =) är sååå trött på migg hår.

Nejj nu e wille vaken så hör om ett litet tag,, Ha en bra förmiddag



läggdags..






SOV GOTT!! NATTINATT... *snark snark*

Gullig TÄVLING!!!!

Kom på en liten rolig grej vi ska göra nu

jo jag tänkte göra en foto tävling med temat Vänskap, för att se vad är vänskap för dej och hur ser det ut ?? :)
Så ditt uppdrag är att maila ett kort som du själv tagit som du tycker är vänskap, och jag kommer när som helst utsee en vinnare, och det kan bli just  DEJ, när du som minst anar så sätter jag ut vinnar bilden med din blogg addres på, 
 så kanske du får en massa nya besökaren :))) låter väl inte helt fel ??
och glöm inte, allas vänskap ser olika ut, det kan se ut hur som helst.

ett exempel .

Här är min egna bild som jag skulle ha skickat in :)

Jag & Pingu



Du mailar en bild till min email [email protected] och glöm INTE att skriva din bloggadress och kolla NOGA så den är rätt stavad så jag vet vem du är som vunnit . LYCKA TILL!!

FRÅGA SOPHIE STUNDEN!


FRÅGA SOPHIE STUNDEN AVKLARAD




Tack för alla era frågor ♥


Bilder visa mer än ord =)


Heejj på er !!
Hoppas ni haft en bra Onsdag , det har då jag. Efter att Wille sovit middag så var vi hem bjudna till min farmor på fika, för några vi känner skulle komma dit, så vi åkte dit och fikade och spelade brännboll.
Varmt och skönt ute , alldeles PERFEKT eftermiddag =)
Kan en sommardag bli bättre.

Tog massa bilder från idag =))

Jag och Wille, han gillar mina halsband .Då blir han så stolt på kort


Dagens kläder.....


Farmors katt Gusten kika fram =)


Jag och min pappa.


Wille leker med lego, mysigt ute


Wille & Timmy busar.


Min syster Johanna kikar fram =)


Jag....


Pingu var med också =)


Jag


Jag


det var bara några av alla bilder från idag :))  Bilder säger ju mer än att jag sitter här och bara skriver, så tycker jag .

Nu ska jag ta och svara på era frågor som ni skrivit till mig!!
Så håll utkik!!

Massa sommar kort !!

SOMMAR BILDER

Tagna av lilla mig idag =))















Va tyckte ni om sommarbilderna ??

Det enda som behövdes var en kamera och en fin trädgård vilket min farmor då hade =))
Och så är lilla gubben " William" med på ett kort och luktar på blommorna.




snart ....

Nu har jag & Wille kommit hem ifrån min farmor, vi har vart där och lekt och tagit JÄTTE fina sommar bilder :) som jag nu håller på med och som snart kommer in på bloggen

//SOPHIE

hemma hos mig =)

Godmorgon, då var det Onsdag
veckorna går ju så snabbt. Får se vad som händer idag då, här är det inte så fint väder ute men det är varmt.

Jag tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig "oss" d
det är då inget speciellt utseende så men kan väl vara kul att se hur folk bor.

Sovrummet




Hall




Kök


Vardagsrummet




Har inte kort på alla rum, och hur det ser ut exakt , men lite har ni fått sett nu =)

Här är bara några gulliga bilder





Fortsätt ställ frågor till fråga Sophie stunden och rösta på er favorit inlägg ungefär nedanför.

Fråga Sophie!! =)

Nu kommer snart älskling hem ifrån jobbet, jag har saknat han nu... Jag ska göra varma mackor och the som vi ska äta medans vi kolla på filmen 17 again :)  Är han inte snygg tjejer ?? och killar för den delen :))  ..



Jag tänkte ha en frågestund imorgon, och vill nu att ni alla söta läsaren skriver alla frågor ni vill till mig, så LOVAR jag att svara på alla frågor. Ni får ställa flera stycken om ni vill. Så ska ni få veta lite mer om vem jag är och så .



uuuuh min oro börjar komma nu, min lilla "bäbis" ska börja på dagis snart :( känns som han fortfarande är bäbis för mig, hur ska jag klara av att lämna han på dagis och sen gå därifrån när han grinar och ropar på mamma ??
* vill inte *
Eller att något barn är dum emot han... Men jag vet ju att så kommer det vara och att man kommer klara det men tanken nu innan det händer skrämmer mig... Och sen jag då som  helt plötsligt ska börja skola igen, efter dessa år så ska jag sätta mig framför bänken igen :) hehe ...

ALLT KOMMER GÅ BRA SOPHIE  =))

GRATTIS GIRLS!!!



Här kommer dem 10 bloggarna som nu ska tävla om att bli En Vinnare!! =)

rösta nu på den blogg du tycker ska vinna.
du kan använda nummer när du röstar, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 =)

Och till dej som nu är med i tävlingen, gör en länk på din blogg till min blogg om att du är med och tävlar, ju fler röster du får, ju större är ju chansen att du vinner :)) så va smart nu girls ;)



NR 1.

http://maaryre.blogg.se/



NR 2.



http://www.eemmaviktoria.blogg.se/


NR 3.




http://jjennifeh.blogg.se/


NR 4.



http://adada.blogg.se/



NR 5.


http://sofiegraws.blogg.se/




NR 6.



http://www.carrobruden.blogg.se/




NR 7.


http://mrsmaddy.blogg.se/




NR 8.


http://www.annaatraan.blogg.se/



NR 9.



http://maddebuus.blogg.se/




NR 10.


www.lucki.blogg.se


Vinnaren presenteras på Fredag så få alla att rösta nu på JUST DEJ!!!

och eftersom jag är en sån snäll tjej så låter jag ALLA som är med och röstar få en länk med sin blogg på fredag =)
så passa på att rösta


Ha en underbar kväll !! =)))

OCH DU RÖSTAR I DETTA INLÄGG ENDAST!!!

Kämpar för fullt med er =))

Håller för fullt på med att utse 10 bloggaren som man ska rösta på sen, mitt i allt så börjar ju Paris My new BFF, måste kika lite på det samtidigt, tycker det är roligt att kolla på , dem är ju lite som dem är så därför det är kul =))

Samtidigt mumsar jag på choklad, marabou schweizernöt =)
Vilken är din favorit ??



bli veckans blogg ... ANMÄL dig



BFF...


IKVÄLL blir det



Såå kul att kolla på =)

The hills, vem är finast ?


Vem i The hills tycker du har finast kroppp ?
1                                        2                                      3                    



det verkar som dom alla i det programmet gjort silikon.. tycker inte det var snyggt.. tyckte du ??
|
|
|
v







Var det snyggt ?? ...
Tycker då inte jag ... jag tycker man är mycket finare utan silikon =) ser konstigt ut .. Iallafall på dom bilderna här.

vem vet =)

Någon mer än jag som bara vill åka här ifrån till något varmt stället ??? Är såå trött på tråkiga Sverige... vad händer här ?? inget, det enda som dom gör här är att skrämma oss om svininfluensan hela tiden ..
Ska man ta sprutan eller inte ? Jag har ingen lust att ta någon spruta som dem inte riktigt vet vad det kan ge för biverkningar, så säger dem sen om 5 år att alla som tog svininfluensan kommer dö tidigare eller nått sånt , vem vet ? Inte jag och tydligen inte dem heller...

Äsch man ska väl inte vara så rädd, blir ju bara så drygt att gå runt och vara rädd för att få nån influensa..
Eller så kanske dem vill att vi alla ska köpa och ta sprutan för att det är så dåliga tider nu och dem behöver få in massa mer pengar och då förstorar upp allt ?!

Ligger nämligen just nu i sängen , Nils & Pingu ligger här med, och vi är lite sjuka ( hoppas inte svin.... ) :D nejjdå...så vi har inte så mkt att göra.. Då brukar man oftast ligga och grubbla på saker..

Jag har då något att se fram emot i helgen, jag och älskling ska ju åka till Sthlm och fira våran 3års förlovningsdag =) ( barnfri ) Ojjjojj va vi ska åka karuseller på grönan då, om vi inte hittar på något annat att göra , eftersom det är sommarkrysset  där så är det väl för mycket folk där så man får köa i 4 timmar på en karusell ..







sovmorgon..

Godmorgon!!
Fick lite sovmorgon idag, kl är  nu 10.00 och Wille sover än =) han är sååå trött..
jag har fortfarande lite ont i kroppen och inatt fick jag lov att ta en strepsil för jag hade ont i halsen , inge kul att vara sjuk :(



Tur att Sprepsil är bra och hjälper min stackars halse =))

Hmm vad ska jag hitta på idag då med Wille ??
Mathias börjar jobba 14.00 så jag lär ju försöka roa han tills han ska sova vid 19.00
Inte det lättaste när man inte mår bra :) men det går , man lär vara stark.
Men det blir nog att bara vara inne och leka.

neeej nu ska ja koka kaffe =) lär bli lite pigg!

Vad händer för er mina söta läsaren idag ??


känner mig hängig :(


Godnatt på er !!
 Tänkte gå och lägga mig nu, känner mig inge bra, börjar få ont i halsen och känner mig så hängig =( åååh jag vill inte bli sjuk...
Verkar som dem flesta är förkylda nu :((

Till er alla som är sjuka KRYA PÅ ER , jag ska då försöka.. ska in nu i mitt lilla apotek i garderoben :)

så här ser jag ut nu *snuft*


Nattinattiiiiiii ♥

Party klänning!

Hittade såå snygga party klänningar =) vill ha alla!!




Vilken fastnade du för, om du nu tyckte någon av dem var fina :) ?
1,2,3 eller kanske 4 ?? =)

Familje bilder :)

Heejj på er alla söta läsaren!!

Puuuh.. har suttit och gjort om min systers blogg så är helt slut nu känns det som, man anstränger ögonen så mkt när man grejar och letar bilder men nu e det klart och hon vart jätte nöjd =) hon ville ha något enkelt och så vart det .
www.johannagrankvist.blogg.se



Här är lite bilder från idag =)



Kärleksparet vilar






Här vill Pingu att Nils ska klia han på benet =) hihi



Till mat lagade jag kyckling gryta



MUMS var det ,.
och till efterrätt mixade jag färska jordgubbar tillsammans med vaniljglass ännu MUMSIGARE =) iallafall enligt Wille som åt för 5 . =)



Doris ville vara med vid bordet



Snart så slutar älsklingen jobbet, idag jobbade han eftermiddag, då slutar han 22.00
Då ska vi se en film, 17 again :) får se om den är bra då .

vänta ni bara =)


Jag ska få snyggaste bloggen, designad av http://cpsnutt.blogg.se/  den är ju inte klar än min blogg, men vänta bara så ska ni få se :D hihihi..

Nu ska jag laga en god kyckling gryta med ris till min mamma och min lilla wille, få se om min syster vill smaka =)



KOLLA inlägget nedanför VIKTIGT!!!
|
|
|
V

Hjälp tigrarna du med =) som jag =)


Nu städar jag för fullt, och så har jag nyss skänkt lite pengar till WWF - Världsnaturfonden =))
Eftersom jag ÄLSKAR djur, så vill jag ju gärna hjälpa dem utsatta djuren som då också håller på att förlora sina hem , önskade att alla hade det bra här i världen... Men det går ju inte.. Därför vill jag iallafall vara med att försöka få det bättre

 

http://www.wwf.se/

Dem senaste beräkningarna från WWF visar att det totalt finns cirka 3 500 vilda tigrar kvar i hela världen, därför tycker jag det är bra att gå in här på sidan och skänka en liten slant för att hjälpa dem sista tigrarna & pandan att få leva kvar.
Jag skänker då varje månad :)
Funderar till och med på att bli Tiger fadder.

"tjejig" film ??

Nu har vi kommit hem från lekparken, det var jätte kul tyckte William :) han lekte och grejade så ..
Jag fundera på att gå och vila lite, passa på  nu medans wille sover middag =) jag ska inte vara uppe så där sent på kvällarna *fyy sophie* :D







Någon som kan rekomendera nån bra film till mig ??! =)
som jag kan sitta för mig själv och kolla på när älskling jobbar, nån "tjejig" film =)


Ny vecka =)

Godmorgon på er!
Idag är jag verkligen lätte trött.. Vart sent igår, sen en liten Wille som ska upp tidigt =) jag vill bara gå till sängen och lägga mig och sova. Idag på förmiddagen ska vi till en lekpark och träffa några vi känner. Få se om vädret håller i bara =)

Nu är kaffet klart så nu ska jag dricka det och äta min macka.
jag håller på att få en ny design på min blogg :) så mycket finare än den förra med massa glitter. Men den är inte klar än tror jag =))

Stackars Nils, hon vart utstängd på balkongen inatt :( hon som  jämt sover med mig, men jag märkte igenting :) Tur att dom klar sig ute, skäll fick jag iallafall av hon när jag öppnade imorsen.






NYa bilder på mig


Nytagna bilder på mig & djuren..








Hoppas du gillade dom :))



Gå gärna in och rösta på mig , jag är nr 18 =)
http://misssaara.blogg.se/2009/august/dags-att-borja-rosta.html#comment

Sommarbilder :)

Vilket vackert väder det vart idag :) strålande sol och värme..
Vi gjorde en utflykt till säterdalen, du som inte vet vad det är så är det ett ställe för barnen att leka på och där finns en gård med lite djur . Det var jätte mysigt där.
Tog lite bilder.

först passade jag på att sola lite =)




















sååå nu har ni fått sett lite bilder från våran dag :))
Imorgon är älsklingens semester slut, så undra vad jag och wille ska göra på dagarna ? :(
men vi hittar alltid på nått skoj :))

Är det något du vill veta om mig eller fråga så är det bara att göra det. Tycker bara att det är kul när du frågar något :))

// SOPHIE!!


Massa fina presenter..


Kollade runt lite på  nätet och hittade massa saker som jag skulle vilja ha =) och som passar perfekt att ge bort i present..










http://www.presentjakt.se/


Nu ska jag göra mig iordning för vi ska åka på utflykt.. bilder kommer in sen när vi kommit hem =)))

Jag som 14-is.. =)

Alla har vi väl en gång varit 14isar ... =) hehe
jag hittade lite gamla bilder på datan och så här såg jag ut när jag var som värst ..
|
|
v







hihih sånt är ju bara kul att kolla tillbaka på och minnas vilken j*vla dryg en man var..
TUR att man växer ifrån det


sol idag =)



Godmorgon!!
Idag är det strålande sol och varmt.
skönt!!

så idag blir det nog att åka på någon utflykt med familjen :))

Hoppas ni alla har det varmt med sol idag,




sommarkväll..


Nu är det film dags och lite popcorn, ojj vad klockan var mycket :) men men ... det är ju sommar !
Vi ska kika på the boy in the striped pyjamas

Så passar jag på att säga godnatt och vi ses imorgon :) kolla gärna ner några inlägg och se hur Nils & Doris "fotomodellar"

SOV GOTT!!!

sööt ?! =))

Jag är sååå mätt.. Åt  nog för mkt mat =) men gott var det.
Vi grillade MUMS!!



Ser det inte gott ut ?!!

Känner mig hängig, ont i kroppen, och halsen börjar kännas och så fryser jag ,
 hoppas bara inte att jag blir sjuk nu... Bara jag är frisk till nästa helg då jag och älskling ska till Sthlm :))
för då firar vi våran 3års förlovnings dag!




blåbärspaj :)


Idag åkte jag och älskling ut i skogen och plockade blåbär :) det var jätte skojj, fast vi fick inte ihop så mkt, men det räcker då till en blåbärspaj :)  mums... så det håller jag på med nu.


Bilderna från skogen




Vackert ?? haha ... =)

Har nyss lagt William och plockat utan hans leksaker. Blir ju så stökigt med småbarn :)
men dom är ju bara för söööta..



Ikväll ska vi grilla och kolla på film ... Det blir mysigt. Och så ska jag äta ost popcorn och dricka coca cola. För det är ju lördag idag och då får man äta allt man vill :)  så gör det du med! hihi...


Nu ska jag fortsätta med pajen och äta, så vi hörs efter det!!

// SOPHIE

Viktigt....


Hur kan det finnas djurplågeri ?? Jag fattar inte hur hjärnlös en människa kan vara...  Jag tycker att djuren har lika rätt att leva som vi människor, alla är vi väl ett liv ? vare sig man har päls eller inte.. men det verkar inte alla fatta..
Man blir så förbannad...

Jag har då mina älskade djur, som jag aldrig skulle kunna behandla illa. Dom är mina bästa vänner.. Utan dom så skulle det vara tomt här hemma.
Ingen som skulle möta mig vid dörren när man kommer hem och vifta på svansen,
ingen som skulle sitta vid min säng och vänta på att vi skulle lägga oss,
nej usch , ett liv utan mina djur skulle vara tomt..



















Hur underbara är dom inte ???
Att man kan ha så skoj med en ananas :) skulle en människa kunna roa sig så lätt ? Nej förmodligen inte :) djuren har inte så stora förväntningar, dom blir glada över det minsta lilla :D tänk om vi kunde vara så..






RÖSTA !! =)



Fortsätt rösta på mig som helgens bloggerska :) gå bara in och rösta och jag är nr 2 Sophie :) dom som rösta på mig där får sendan en länk här på min blogg som tack :)

så är du smart nu så kanske du oxå kan få bler besökaren !
http://materialgirl.webblogg.se/2009/july/de-tavlande-ar.html#comment

kaffe dags =)


Godmorgon på er alla!!! Nu är det kaffe dags :)) får man ju inte glömma...
Lilla gubben sitter här nedan och håller på med sitt lego..



får se vad vi hittar på idag, har inga planer just nu men något lär det väl komma upp =))
Nu är det dags för lite frukost...

Hörs sen!!

//SOPHIE

RSS 2.0